Oldringen Lördagen den 28 juli 2018

Oldringens förbannelse slog till i år igen, trots ett par månaders oavbrutet solsken så kom det en femminuters regnskur före prisutdelningen i år igen 
Årets slinga gick runt Heda, Tjurtorp, Slätten där det var kontroll och korv, Väversunda och upp över Omberg och tillbaka till Hästholmen,
ca- 6,7 mil
Prislista:
Sven Lundin Finspång
Esko Rautanen Mantorp
Sören Rothman Söderköping
Lennart West Tullinge
Börje Johansson Tråvad
Ett stort TACK till alla som har deltagit, hjälpt till med pilning, korvkok och adm. m.m.OLDRINGEN 2017

Årets upplaga av Oldringen hade som vanligt tur med vädret, lagom med sol och temperatur och en liten regnskur under prisutdelningen.
 Nästan fyrtio deltagare hade samlats för att åka den 8 mil långa slingan som hade pilats av Inger och Göran Larsson och som var lagd och rekad av undertecknad tillsammans med Gun Karlsson och Kurt Johansson. På kontroll tre var det  matkontroll med frågor och praktiskt prov med momentnyckel ( de flest påstår sig ha den inbyggd i armbågen ) som sköttes av Kennet Karlsson och hans grabbar.
Undertecknad hade anmält sig till  årets oldringen och därför överlåtit till Börje Eriksson att vara komframosäg.
Min 16 H  fick ny olja och
bensin samt lite översyn och 500 meters provkörnin,g efter 7 års stillestånd och skötte sig sig perfekt runt banan.
Hade bara glömt hur gashantaget kunde vibrera, så var den högerarmen bortdomnad men annars var de en trevlig upplevelse.
Väl i mål såg Gun Karlsson och Anita Malmén till att Börje kunde
sätta igång med prisutdelningen så snart sista  fordon var i mål.  Årets runda gick utan större missöden, facit blev en punktering på ett vulstdäck och sekretariatets telefon som inte kopplade bort sig fån bilens BT femtio meter bort.
Arne

Resultat oldringen
Claes-Göran Ohlsson Linköping Ariel VH 50
Lars Hjälmberg Högsjö Högsjö Montgomery Greyhound 39
Esko Rautanen Mantorp Nimbus